Przykładowe menu

PIERWSZE ŚNIADANIE
Sałatka z wędzonym serem twarogowym.
Pieczywo.

DRUGIE ŚNIADANIE
Tarta ze szpinakiem i ricottą.

OBIAD
Pulpet drobiowy z sosem koperkowym i ryżem.
Surówka z ogórka.

PODWIECZOREK
Karmelizowana brukselka z żurawiną i orzechami.

KOLACJA
Cytrynowa zupa z cukini z grzankami.

PIERWSZE ŚNIADANIE
Serek camembert podany na sałacie.
Pieczywo chrupkie.

DRUGIE ŚNIADANIE
Maślanka z owocami i otrębami

OBIAD
Łopatka w sosie chińskim z kaszą bulgur.

PODWIECZOREK
Kisiel z owoców leśnych

KOLACJA
Pieczone bataty z sosem tahini.

PIERWSZE ŚNIADANIE
Placuszki gryczane z truskawkami.

DRUGIE ŚNIADANIE
Tatar z buraka z kozim serem.

OBIAD
Duszona wołowina podana z buraczkami
i kaszą pęczak.

PODWIECZOREK
Pieczarki nadziewane soczewicą
z pieczonymi pomidorami.

KOLACJA
Gołąbki z mięsem podane z kaszą gryczaną
i chrupiącymi warzywami.

PIERWSZE ŚNIADANIE
Jajko w koszulce podane ze szparagami,
kolorowymi warzywami i nasionami konopi.

DRUGIE ŚNIADANIE
Sałatka z arbuzem i serem feta.

OBIAD
Pieczona makrela faszerowana warzywami, podana z
makaronem razowym i chrupiącą fasolką.

PODWIECZOREK
Czekoladowe ciasto z buraka.

KOLACJA
Grillowane tofu z warzywami w sosie curry.